Alakformáló masszázs

A masszázs segítségével a lehető legtermészetesebb módon szabadulhat meg az ember a stressztől (sok esetben a plusz kilók a nagyfokú stressznek tudhatók be), és növelheti tudatosságát testének működéseivel kapcsolatban. Egyre többen ismerik fel, hogy a masszázsnak köszönhetően könnyen megszabadulhatnak a mindennapok gondjaitól, és új energiával tölthetik fel a testüket és a lelküket. A testtudat és az önbizalom masszázsnak köszönhető erősödése pedig sokaknak segít abban, hogy elég kitartásuk legyen egy fogyasztó kezeléshez vagy életmódjuk egészségesebbé tételéhez.

Alakformáló masszázs

Az Alakformáló masszázs a problémás területeken történik, mint például a combokon, fenéken, derék és hastájon. Az érintett területeket speciális zsírégető olajjal vagy krémmel kenjük be, majd a problémás részeken erőteljes gyúró, dörzsölő fogásokkal végezzük a masszázst. A kezelés nyugtató, levezető fogásokkal zárul. A hatékony eredmény elérése érdekében a kezelést min. heti rendszerességgel javasoljuk, kiegészítve a cellulitkezelő programunkkal, ahol előtérbe kerül a testtekercselés és a köpöly is. Ezenkívül fontos a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztás is. Igény esetén szívesen adunk életmódtanácsot.

Az alábbi esetekben javasolt az Alakformáló masszázs

  • méregtelenítés
  • fogyás, karcsúsítás
  • narancsbőr tünteteinket enyhítése, megszüntetése
  • bőrfeszesítés
  • terhességi csíkok halványítása

Ellenjavallatok

Általánosan elmondható, hogy a módszer használata egyes esetekben illetve állapotokban fokozott terhelést jelent a szervezet számára ezért nem javasolt.

Ezek az állapotok: súlyos betegségek, magas vérnyomás, diabétesz, keringési- légzési- és szívproblémák, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapot, allergiás reakciók, közvetlenül napozás és szolárium előtt.

Az ellenjavallatokról bővebben a Fontos tudnivalók-nál olvashatsz.

Árak

Amennyiben árainkról szeretnél tájékozódni, azt az Árak oldalon teheted meg.

Bejelentkezés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Küldj üzenetet!

6 + 7 =