Különleges masszázs ajánlat

Fitnesz masszázs masszázspisztoly használatával

Izomlazító masszázskezelés, a svédmasszázs fogásainak és a masszázspisztoly rezgésterápiájának hatékony kombinációjával. Bárki igénybe veheti az izmok fellazítása, a fizikai kondíció javítása, vagy mozgásszervi fájdalmak csillapítása céljából.

A masszőr által alkalmazott dinamikus masszázsfogások fokozzák a keringést és feloldják az izomfeszülést, a masszázspisztoly pedig nagyon koncentráltan, pulzáló mozgással még tovább lazítja az izomszövetet. A pisztoly különböző fejegységei lehetőséget adnak az egymástól eltérő izomcsoportok célzott és hatékonyabb átdolgozására. A masszázskezelés során olyan izomlazító krémeket és olajokat is alkalmazunk, melyek fájdalomcsillapító, lazító- és görcsoldó hatásúak, s a kezelés eredményességét tovább fokozzák.

Ajánljuk mindazoknak, akik egyoldalú- vagy intenzív izomterhelés (munka, sport) alatt állnak, sportverseny előtt vagy után vannak, avagy éppen mozgásszegény életmódjukból adódó mozgásszervi panaszaikon szeretnének enyhíteni. A Fitnesz masszázs minden esetben kitűnően oldja az izomfeszülést, javítja a keringést, gyorsítja az izmok gyógyulási folyamatát ezáltal segíthet az izomláz kialakulásának minimalizálásában és a mozgásszervi panaszok csökkentésében egyaránt.

Teljesítmény- és izomállapot fokozás, izomsérülések kezelése vagy megelőzése, mozgásszervi panaszok csökkentése: válaszd a Fitnesz masszázst masszázspisztoly használatával.

Ár: 60 perc 1 alkalom 14.500 Ft/fő

Ár: 90 perc 1 alkalom 17.900 Ft/fő

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén -10% kedvezmény!

Valami mást keresel?
Nézd meg a többi különleges masszázs ajánlatunkat is.