Köszöntünk a Rituál Masszázs világában!

A legjobb helyen jársz ha gyógyulni, pihenni és én-időt eltölteni szeretnél, egyedül avagy párosan. Segítünk abban, hogy megelőzd a mai kor rohanó életmódjából adódó mozgásszervi problémákat, vagy ha már azok kialakultak, törekszünk enyhíteni a fájdalmat és a kellemetlenségeket.

Az általunk alkalmazott, személyre szabott masszázsterápiák hatására a feszültség oldódik, tested felfrissül ezáltal beindulnak a regenerálódási és gyógyulási folyamatok. A különleges masszázsok -úgymint a fürdővel kombinált páros masszázs rituálé vagy a wellness masszázs testradírral, testpakolással- pedig csodás élményt hoznak a mindennapokba. Általuk nemcsak a test töltődik fel energiával, hanem a szellem is lecsendesül, a lélek pedig szárnyalni kezd.

Várunk szeretettel Veresegyházon, Budapesttől 25 km-re, igényesen kialakított szalonunkban, ahová jó érzés betérni.

Gyere és tapasztald meg a masszázs csodálatos erejét!

Baráti üdvözlettel,

Koncz Árpád
A Rituál Masszázs alapítója
Masszázs terapeuta

Amit nyújtunk

Gyógyulást vagy megelőzést célzó, személyre szabott masszázsterápiák és varázslatos rituálék fürdővel, masszázzsal, mindez különlegesen szép környezetben. Ez a csodás élmény várja a feltöltődésre vágyókat, egyénileg vagy párosan a Rituál Masszázsban.

Egyszemélyes masszázsterápiák

Masszázsterápiáink pillanatnyi nyugalmat és vitalitást csempésznek a mindennapokba, ezzel biztosítva a megelőzést vagy a gyógyulást és a testi-lelki-szellemi harmóniát.

Frissítő masszázs
 • 60 perc 1 alkalom 8.900 Ft
 • 90 perc 1 alkalom 11.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény
Aromaterápiás olajos testmasszázs
 • 60 perc 1 alkalom 9.900 Ft
 • 90 perc 1 alkalom 12.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény
Mélyszöveti masszázs (Deep Tissue)
 • 60 perc 1 alkalom 10.900 Ft
 • 90 perc 1 alkalom 13.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény
Manager masszázs (Váll-, nyak- derék- és hátmasszázs)
 • 60 perc 1 alkalom 10.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény
Frissítő talpmasszázs
 • 30 perc 1 alkalom 5.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény
Frissítő talp- és lábmasszázs (talp, lábszár, comb)
 • 60 perc 1 alkalom 9.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény
Alakformáló cellulit masszázs testradírral
 • 60 perc 1 alkalom 10.900 Ft
 • 5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény

Páros masszázsterápiák

Páros masszázsaink azok számára ideális választás, akik szeretik élményeiket megosztani egymással. A páros masszázs együtt eltöltött minőségi idő és kikapcsolódás, melyet együtt élvezhettek valamely szeretteddel.

Vitalizáló páros masszázs
 • 60 perc 1 alkalom 19.900 Ft
 • 90 perc 1 alkalom 25.900 Ft
"Aroma-harmónia" páros masszázs
 • 60 perc 1 alkalom 21.900 Ft
 • 90 perc 1 alkalom 27.900 Ft
"Relax EXTRA" páros masszázs
 • 90 perc 1 alkalom 25.900 Ft
 • 120 perc 1 alkalom 31.900 Ft

Páros masszázs rituálék és egyszemélyes wellness masszázsok

A páros kezelések csúcsa a fürdővel kombinált páros masszázs rituálék. Az egyszemélyes wellness masszázsokat pedig a könnyed testradír és a tápláló testpakolás tesz igazán teljessé.

Fürdővel kombinált páros masszázs rituálék

Páros Aromarituálé
 • 120perc 1 alkalom 32.900 Ft
Édes kettes
 • 120 perc 1 alkalom 34.900 Ft

Egyszemélyes wellness masszázsok

"Dolce Vita" wellness masszázs hölgyeknek
 • 100 perc 1 alkalom 17.900 Ft
Energetizáló wellness masszázs férfiaknak
 • 100 perc 1 alkalom 17.900 Ft

Első alkalommal ajánlott a 90 perces kezelést választani, hogy a konzultáció után maradjon elegendő idő a masszázsra is.
Egészségügyi problémák esetén masszázs előtt mindig kérd ki orvosod tanácsát!

Az árlista 2022. október 17-től érvényes. Az árak bruttó árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Fizetési módok: készpénz, átutalás. A bérletek érvényessége a kiállítástól számítva 2 hónap!

Masszázs ajándékutalvány

Ajándékozz egészséget!

A Rituál Masszázs ajándékutalvány tökéletes ajándék születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra, tehát bármilyen alkalomra. Még azok számára is, akiknek szinte mindenük megvan.
Ki ne örülne egy kis kikapcsolódásnak ebben a rohanó világban?
Egy adott masszázsról vagy konkrét összegről is ki tudjuk állítani az ajándékutalványt.

Lepd meg szeretteidet a masszázs élményével!

Vendégeink véleménye

Ferenc

„Ebben az instant, gyorsan változó, kiszámíthatatlan, bonyolult, bizonytalan világban jól esik megállni ilyen helyeken. A béke szigete. Ide nem csak azért jössz, mert be van állva a nyakad. Nem egyszerűen csak masszázst kapsz itt, hanem emberi hozzáállást, vegytiszta szakmaiságot, apró, tökéletes részleteket, biztonságos, nyugodt hangulatot. Érzed, hogy a szó minden értelmében jó kezekben vagy, teljesen kikapcsolhatsz, és átadhatod magad a számos masszázsfajták egyikének. Éppen csak seprűt nem kapsz, hogy kiseperhesd azt a sok oda nem való dolgot a fejedből… 😉 De most, hogy ezt leírtam, még az is elképzelhető, hogy holnaptól az is lesz, mert itt Te vagy a legfontosabb. Te, mint Vendég. Figyelnek Rád. Kevés helyen tudják ezt! Köszönöm, és további sok sikert kívánok Nektek!”

Judit

„Árpi már hosszú évek óta kezel minket, mind szakmailag, mind emberileg is nagyon szeretjük őt. Nagyon örülök, hogy ilyen szépséges saját szalonban tudják fogadni az új klienseket:) A kétszemélyes masszázsrituálét nem szabad kihagyni!”

Cyntia

„Férjemtől karácsonyi ajándékba kaptam egy páros masszázs rituálét. Már az első pillanattól kezdve egy igazán meghitt és bensőséges hangulatot teremtettek. A szalon dizájnja engem nagyon megfogott igazán gyönyörű hely. Nagyon rendezett és tiszta minden. A törülközők valami eszméletlen jó illatúak. A masszázs fantasztikus volt, profi szakemberekkel, szakértelemmel. A rituálé zárása után egy finom teát és csokoládét kaptunk ami elfogyasztása alatt kellemeset beszélgettünk. Habár maga a rituálé két órát foglalt magába igazán rugalmasan kezelték az időt és ezáltal mi is úgy érezhettük, hogy minőségi idő van ránk fordítva. Szuper élmény volt, ezúton is köszönjük. Csak ajánlani tudom, mindenkinek.”

Melinda

„A Rituál Masszázs szalon egy menedék, egy energia feltöltő állomás. Ilyen kedves, figyelmes, értő gondoskodással már rég találkoztam. A gyönyörű, igényes környezet már csak hab a tortán. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Csaba

„Nehéz szavakkal, közhelyek nélkül megfogalmazni, mitől van különbség masszázs és masszázs között. A RITUÁL masszázs élmény után leginkább az jutott eszembe, hogy hogyhogy nem így csinálják ezt mindenhol? Itt az első pillanattól az az érzésem, hogy fontos, hogy miért jöttem ide, hogy mire van szükségem, kapok időt és rengeteg segítséget, hogy ráhangolódjak, átéljem a masszázs minden pillanatát, és kapok időt utána arra is, hogy összeszedjem magam. Fantasztikus. Nem ez a legolcsóbb masszázs a környéken, de az utolsó fillérig megéri. Visszajövünk. :)”

Ferenc

A béke szigete. Ide nem csak azért jössz, mert be van állva a nyakad. Nem egyszerűen csak masszázst kapsz itt, hanem emberi hozzáállást, vegytiszta szakmaiságot, apró, tökéletes részleteket, biztonságos, nyugodt hangulatot. Érzed, hogy a szó minden értelmében jó kezekben vagy, teljesen kikapcsolhatsz, és átadhatod magad a számos masszázsfajták egyikének. … Figyelnek Rád. Kevés helyen tudják ezt! Köszönöm.

Judit

Árpi már hosszú évek óta kezel minket, mind szakmailag, mind emberileg is nagyon szeretjük őt. Nagyon örülök, hogy ilyen szépséges saját szalonban tudják fogadni az új klienseket:) A kétszemélyes masszázsrituálét nem szabad kihagyni!

Cyntia

Már az első pillanattól kezdve egy igazán meghitt és bensőséges hangulatot teremtettek. A szalon dizájnja engem nagyon megfogott igazán gyönyörű hely. Nagyon rendezett és tiszta minden. A törülközők valami eszméletlen jó illatúak. A masszázs fantasztikus volt, profi szakemberekkel, szakértelemmel. A rituálé zárása után egy finom teát és csokoládét kaptunk, ami elfogyasztása alatt kellemeset beszélgettünk. Szuper élmény volt, ezúton is köszönjük. Csak ajánlani tudom, mindenkinek.

Melinda

A Rituál Masszázs szalon egy menedék, egy energia feltöltő állomás. Ilyen kedves, figyelmes, értő gondoskodással már rég találkoztam. A gyönyörű, igényes környezet már csak hab a tortán. Szívből ajánlom mindenkinek!

Csaba

A RITUÁL masszázs élmény után leginkább az jutott eszembe, hogy hogyhogy nem így csinálják ezt mindenhol? Itt az első pillanattól az az érzésem, hogy fontos, hogy miért jöttem ide, hogy mire van szükségem, kapok időt és rengeteg segítséget, hogy ráhangolódjak, átéljem a masszázs minden pillanatát, és kapok időt utána arra is, hogy összeszedjem magam. Fantasztikus. Visszajövünk 🙂

Köszönjük!

Különleges masszázsok a Rituálban

Páros Aromarituálé – Fürdővel kombinált páros masszázs rituálé

A Páros Aromarituálé egy igazán különleges masszázs élmény azon párok számára, akik meghitten, az aromaolajok mesés kompozíciója közepette szeretnének minőségi időt eltölteni egymással. Az aromarituálé nyitánya egy illatos közös kádfürdő. A fáradt izmokat ellazító meleg víz, a benne oldott holt-tengeri só és 100% tisztaságú aromaolajok jótékonyan hatnak az idegrendszerre és az izmokra. A fürdőzés közben egy-egy pohár alkalomhoz illő behűtött italt kínálunk, mely méginkább különlegessé teszi a pillanatot. Ezt követően egy aromaolajos páros masszázs következik, ahol frissen összeállított, fűszeres, egzotikus illatú illóolaj kompozícióval masszírozunk meg Titeket. Mindeközben a csodás olajok illata körbe öleli a teret s ezáltal Benneteket. Harmónia és béke van, úgy kint, mint bent. A Páros Aromarituálé kitűnő választás házassági évfordulóra, nászajándékba, vagy csak úgy, szeretetből vagy szerelemből.

Édes kettes – Fürdővel kombinált páros masszázs rituálé

Az Édes kettes csokoládés-gránátalmás páros masszázs rituálét azon párok számára alkottuk meg, akik ínyencek és szeretik az édes pillanatokat. Ez a páros kezelés egy közös kádfürdővel indul, ahol a gránátalma mámorító illata lecsendesíti az elmét, frissíti a testet és felkészít Benneteket a masszázskezelésre. A fürdőzést egy-egy csésze finom gránátalmás tea teszi igazán különlegessé. Ezt követően egy pihentető ám kellőképpen dinamikus páros masszázs következik magas kakaóvaj tartalmú masszázskrémmel, mely E-vitamint és mandulaolajat is tartalmaz ezáltal bársonyosan simává varázsolja a bőrt. Köztudott, hogy a magas kakaó tartalmú csokoládé elfogyasztása jótékony hatással van a szervezetre, így lezárásként egy-egy prémium minőségű csokoládé bonbont adunk ajándékba ehhez a kezeléshez. Az Édes kettes páros masszázs rituálét azoknak ajánljuk, akik különleges, pihentető kikapcsolódásra vágynak és a stressz oldására a csokoládéban rejlő energiákat választják.

„Dolce Vita” wellness masszázs hölgyeknek

Ez a masszázscsomag a nevét az édesen illatos sárgabarackmag olajról és a magból készült testradírról kapta. A sárgabarackmag olaj az egyik legjobb növényi olaj testmasszírozáshoz, hiszen gyulladáscsökkentő, regeneráló, revitalizáló hatású, mindemellett az öregedő bőr egyik legjobb barátja. A kezelés nyitánya egy kíméletes, sárgabarackmag és mandulamag őrleményt tartalmazó bőrradír, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, felpezsdíti a vérkeringést és előkészíti a bőrt a további hatóanyagok befogadására. Ezután egy testpakolás következik, amely mélyhidratáló krém és csodás sárgabarackmag olaj frissen összeállított keveréke. A pakolás felvitele után néhány perc pihenés következik, hogy a bőrbarát hatóanyagok kellőképpen beszívódjanak. Végül egy kellemes masszázs következik, ahol az aranyló, sűrű és enyhén marcipán illatú sárgabarackmag olajjal kényeztetjük nemcsak a testet, hanem a lelket is. Én-idő, feltöltődés, harmónia.
Egy pohár rózsa aromavizes frissítő ital elfogyasztása teszi oly különlegessé a nálunk eltöltött időt.

Energetizáló wellness masszázs férfiaknak

Ez az energetizáló masszázskezelés olyan élményt ad, amely kellemesen frissíti egyszerre a testet és a szellemet. A kezelés bevezetője egy könnyű testradír, amely megtisztítja a masszírozandó bőrfelületet. Ezután egy könnyed testbalzsam jön, melynek felvitele után néhány perc pihenés következik, hogy az egészséges anyagok kellőképpen beszívódjanak a bőrbe. Közben lágy zene szól, ideális a hőmérséklet így minden adott a pihenéshez. A kezelést egy üde, férfiak által kedvelt és hölgyek körében is népszerű, friss és egyben diszkrét illatú rozmaringos energetizáló masszázzsal zárjuk, amely fokozza a vérkeringést, javítja a teljesítőképességet és a memóriát továbbá segít fenntartani vagy visszanyerni az életerőt.
Végül, egy pohár narancsvirág aromavizes frissítő ital elfogyasztása teszi teljessé a nálunk eltöltött időt.

Alakformáló cellulit masszázs

Ha kényelmesen, fekve szeretnél alakot formálni, cellulit ellen küzdeni, bőrödet feszesíteni illetve bármilyen diétát segíteni, válaszd az alakformáló cellulit masszázst. Ez a kezelés egy kíméletes testradírozással kezdődik, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, felpezsdíti a vérkeringést és előkészíti a bőrt a további hatóanyagok befogadására. Ezután következik az alakformáló masszázs, amely a test kritikus részeire – úgymint comb, fenék, has és kar – koncentrál és jóval erőteljesebb, mint pl. a svédmasszázs. A masszázs során alkalmazott krém két olyan anticellulit hatású növényi hatóanyagot (indiai csalángyökér és indiai balzsamfa) tartalmaz, amelyek rendszeres használatával mérséklődnek a zsírlerakódások. A kezelés után bőröd bársonyosan sima lesz s te megfiatalodottnak érzed majd magad.

Kapcsolat

Érdeklődj telefonon vagy látogass el (előzetes időpont egyeztetéssel) hozzánk és tapasztald meg a masszázs csodás hatását.

Rituál Masszázs

Bejelentkezés telefonon.

Nyitvatartás
Hétfőtől péntekig: 8:00-19:00
bejelentkezés alapján
Szombat: alkalomszerűen hétvégi felárral
Vasárnap: Zárva