Különleges masszázs ajánlat

Nyugtató-hűsítő masszázscsomag

A napfényben mindenki szeret fürdőzni, de a napfénnyel való túlzott kacérkodás könnyen megviselheti a bőrt, ami akár fényvédelem mellett is húzódhat, kipirosodhat és dehidratálttá válhat. Sőt, az évekig tartó felelőtlen napozás később korai öregedést is okozhat. Ezért érdemes bőrünkre nyáron fokozottan odafigyelni.

Nyugtató-hűsítő masszázscsomagunk nagyszerűen hat az idegrendszerre, bőrre és az izomzatra egyaránt. Három részből áll: először egy finom szemcsés, mandulaőrleményt, A- és E-vitamint, aloe kivonatot, makadámia- és avokádóolajat is tartalmazó bőrradírral gyengéden átmasszírozzuk a testet, amely megszabadítja a bőrt az elszarusodott hámsejtektől, ami ezáltal bársonyosan puhává és élettel telivé válik.

Majd orvosi levendula + menta aromavizek elegyével permetezzük át a testet, amely nemcsak kiváló hűsítő a meleg nyári napokon, hanem a kipirosodott bőrre is nyugtatóan hat.

Végül egy kellemes testmasszázs következik, mely során orvosi levendula és vietnámi eukaliptusz aromaolajokat elegyítünk körömvirág olajban, mellyel gyengéden átmasszírozzuk a fáradt izmokat. Míg a levendula regenerálja a dehidratált bőrt és enyhíti a napozás okozta kellemetlen, égő érzést, addig a vietnámi eukaliptusz az izomgörcsöket, valamint a reumatikus és ízületi panaszokat csillapítja. Mindeközben a fáradt elme is megpihen.

A kezelés végén egy pohár levendula aromavizes frissítő itallal kínálunk.

Hangold magad nyugalomra kívül-belül a Nyugtató-hűsítő masszázscsomaggal!

Ár: 90 perc 1 alkalom 16.900 Ft/fő
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén -10% kedvezmény!

Valami mást keresel?
Nézd meg a többi különleges masszázs ajánlatunkat is.