Sportmasszázs

A svédmasszázs a nyugati masszázstípusok legismertebbike. Európában minden masszázs alapját képezi. Segít az ellazulásban, a stresszoldásban, felfrissít és enyhíti a fej, nyak, hát, váll- és végtag fájdalmakat. Svédmasszázs hatására fokozódik vér- és nyirokkeringés, ami elősegíti a regenerálódást a sejtekben. Gyorsabban távoznak szervezetünkből a felgyülemlett méreganyagok. Normalizálódik az izomtónus így ez kitűnő terápia lehet azok számára, akik mozgásszegény életmódot folytatnak. Jótékony hatással van a légzésre, az alvásra és az emésztésre. Hatására javul a közérzetünk és az életminőségünk. Nem mellesleg pedig enyhe bőrradírozó hatása is van.

Az alábbi esetekben javasolt a Sportmasszázs

ide jönnek majd a javallatok

Az alábbi esetekben nem javasolt a Sportmasszázs

Bizonyos esetekben a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára ezért nem javasolt. Az ellenjavallatokról bővebben a Fontos tudnivalók-nál olvashatsz.

Árak (asztali)

Szolgáltatás1 alkalmas jegy10 alkalmas bérlet
Sportmasszázs30 perc8000 Ft60000 Ft(6000 Ft / alkalom)

Árak (mobil)

SzolgáltatásÁr
Sportmasszázs30 perc1 alkalmas jegy8000 Ft
Sportmasszázs30 perc10 alkalmas bérlet60000 Ft(6000 Ft / alkalom)

Bejelentkezés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Címünk: 1234 Veresegyház, Öreghegy u. 12.

Telefonszámunk: +36-1-123-456

E-mail címünk: kapcsolat@…

Küldj üzenetet!