Különleges masszázs ajánlat

Édes kettes – Fürdővel kombinált páros masszázs rituálé

Páros masszázs

Az Édes kettes csokoládés-gránátalmás páros masszázs rituálét azon párok számára alkottuk meg, akik ínyencek és szeretik az édes pillanatokat.

Ez a páros kezelés egy közös kádfürdővel indul, ahol a gránátalma mámorító illata lecsendesíti az elmét, frissíti a testet és felkészít Benneteket a masszázskezelésre. A fürdőzést egy-egy csésze finom gránátalmás tea teszi igazán különlegessé.

Ezt követően egy pihentető ám kellőképpen dinamikus páros masszázs következik magas kakaóvaj tartalmú masszázskrémmel, mely E-vitamint és mandulaolajat is tartalmaz ezáltal bársonyosan simává varázsolja a bőrt. Köztudott, hogy a magas kakaó tartalmú csokoládé elfogyasztása jótékony hatással van a szervezetre, így lezárásként egy-egy prémium minőségű csokoládé bonbont adunk ajándékba ehhez a kezeléshez.

Az Édes kettes páros masszázs rituálét azoknak ajánljuk, akik különleges, pihentető kikapcsolódásra vágynak és a stressz oldására a csokoládéban rejlő energiákat választják.

Kényeztessétek magatokat édes, örömteli pillanatokkal, hiszen ezek fognak hosszú időre feltölteni Benneteket! Az Édes kettes rituálé kitűnő választás erre a célra!

Ár: 120 perc 1 alkalom 35.900 Ft

Nézd meg a többi különleges masszázs ajánlatunkat is.