Különleges masszázs ajánlat

Stresszoldó aromaterápiás testmasszázs

A stressz folyamatosan jelen van a mindennapjainkban. A szorongás hatására pl. a vállöv izmai görcsösen megmerevednek, amit sokszor észre sem veszünk, csak azokat a fájdalmakat, tüneteket, amik ezt kísérik. Ekkor a testben az életenergia áramlása elakad, diszharmónia keletkezik, amely betegségek kialakulásához vezethet.

A masszázs egyike a leghatékonyabb relaxációs módszereknek, mely segít lecsendesedni és csökkenti a szervezet stresszre adott válaszreakcióját. A stresszoldó masszázs nemcsak az izmokat, a nyirokrendszert és a bőrt frissíti fel, hanem az idegrendszerre is kedvezően hat. Növeli az energiaszintet és segít megelőzni a mozgáshiány vagy a pszichés és fizikai terhelés okozta károkat, illetve csökkenti azokat, ha már megjelentek. A Rituál Masszázs szalonban kellemes, nyugtató környezettel várunk, gyertyafénnyel, lágy zenével.

A masszázs megkezdése előtt a Panarom 100% tisztaságú feszültségoldó aromaolajával kenjük be a csuklót, s az aromaterápia olfaktor módszerét használva, az olaj többszöri belélegeztetésével segítjük az elengedést, a ráhangolódást és az energia áramlását. Majd természetes alapanyagokból készült, terápiás hatású aromaolajokból (pl. bergamott, citrom) keveréket készítünk melyet meleg növényi bázisolajban elegyítünk, s lazító, simító mozdulatokkal olajozzuk át vele a testet, különös tekintettel a vállöv-nyaki területet, ahol elsőként észlelhetők a görcsösség jelei és ilyenkor ezek fizikai ellazítása azonnali megkönnyebbülést hoz. A kezelés végén egy csésze finom nyugtató teát kínálunk.

Ezt a stresszoldó kezelést páros masszázsként is igénybe veheted nálunk.

Emlékezz: a felhők felett mindig süt a nap.
Gyere el hozzánk egyedül vagy párosan és mi segítünk magadhoz engedni a fényt, hogy derű költözzön a szívedbe!

Egyszemélyes masszázsterápia

Ár: 100 perc 1 alkalom 16.900 Ft
5 alkalmas bérlet -10% kedvezmény

Páros masszázsterápia

Ár: 100 perc 1 alkalom 33.900 Ft/fő

Valami mást keresel?
Nézd meg a többi különleges masszázs ajánlatunkat is.