Különleges masszázs ajánlat

Páros immunerősítő masszázsrituálé

Ez a páros immunerősítő kezelés egy kellemes szárazkefe átsimítással kezdődik. Ennek során körkörös mozdulatokkal simítjuk a testet a szív irányába száraz kefével. Ezáltal fokozódik a keringés és a szervezet védekező mechanizmusa is aktiválódik.

Majd egy immunerősítő, mézes-illóolajos fürdő következik, amelyhez csupa olyan aromás növényekből – mint például eukaliptusz radiata, erdei fenyő, vadlevendula – készítünk keveréket melyek vírusölők, baktériumölők, és segítenek amikor „nagy lélegzetre” van szükség, fizikai, szellemi és lelki téren egyaránt. A fürdő hatására fokozódik a vérkeringés, emelkedik a testhőmérséklet és aktiválódnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Az izmok is kellemesen ellazulnak.

Ezután egy frissen készített, fűszeres aromaolajkeverékkel olajozzuk át az egész testet, amely nemcsak átmelegít, hanem energetizál továbbá vírus- és baktériumölő hatású. A bőr beolajozása regenerálja a bőrt – az immunrendszer első védelmi vonalát -, a masszázs hatására pedig oldódik a feszültség, az izmok ellazulnak és javul a teljesítőképességük. Aktivizálódik a nyirokrendszer, amely a méreganyagok és különböző salakanyaok hatékony eltávolításával védi a szervezetet a megbetegedésektől. Javul a közérzet és a stressztűrő képesség, melyek szintén meghatározó szerepet töltenek be az egyensúly biztosításában és a védekezésben.

A masszázs közben lágy zene szól, aromás növények illata lengi körbe a teret, így ez egy tökéletes alkalom a közös pihenésre és a hétköznapok újraszínezésére.

EGYség. EGÉSZség.

A páros masszázs rituálé után egy-egy csésze finom immunerősítő gyógynövényteát kínálunk.

Ezzel az immunerősítő masszázzsal hathatósan hívhatjátok be a masszázs és a hozzá kapcsolódó szelíd gyógymódok támogató erejét a mindennapjaitokba. Gyertek, éljetek vele!

Ár: 130 perc 1 alkalom 37.900 Ft

Nézd meg a többi különleges masszázs ajánlatunkat is.